"In de drie jaar dat ik les heb gehad bij Bart heeft hij me gevormd tot en drummer met hele sterke technische skills waarbij de groove en feel nooit ondergeschikt zijn en hij heeft me dat toe leren passen als onderdeel van een band en in songs. Ook nu ik vooral als producer werk val ik nog dagelijks terug op de fundering die Bart gelegd heeft."

Nick

 

"Ik denk nog vaak terug aan de lessen met Bart! Bart is een goede coach en geeft je een gezonde schop onder je kont, waardoor je extra hard gaat werken. Hij gaf me een solide basis mee waardoor ik meer dan klaar was voor mijn opleiding aan de Rockacadamie in Tilburg.

Na mijn afstuderen heb ik ervaring opgedaan als docent drums op verschillende muziekscholen en speel ik met mijn eigen band Voltage en Dwaalkat in theaters, popzalen en op Festivals."

Bart

 

"Bart Nederhand is een leraar die alles ziet en hoort. De lessen van Bart zijn ongelooflijk divers, intens en uitdagend. Er wordt op alle fronten aan je skills gewerkt om het uiterste uit jezelf te halen. Bart heeft me tot een  niveau weten te tillen dat ik zonder zijn hulp en coaching nooit bereikt zou hebben. Daar ben ik hem voor altijd dankbaar voor."

Guyon

 

"Inspirerende leraar die het geduld heeft me af te leren wat ik al jaren fout deed en me met plezier de doorgaans saaie en eentonige rudimenten heeft leren oefenen."

Frank

 

"Sinds een paar maanden heb ik drumles bij Bart. Ik heb enorm veel geleerd in deze korte tijd. Bart is een fijne, positieve en geduldige docent met ontzettend veel kennis en ervaring."

Marloes

 

"De drumlessen zijn afgestemd op je eigen niveau en wensen. Na 3 lessen merk ik dat het drummen al veel beter gaat! Zeker een aanrader!"

Marsha

 

"Zeer fijne Drumleraar. Heeft veel geduld en legt het goed uit. Zeker aan te raden."

Ryan

 

"Geweldige docent en lekker dichtbij."

Timo

 

"Superleuke lessen. Leuke oefeningen en Bart is echt je persoonlijke cheerleader wat motiverend werkt. Merkt snel vooruitgang in het drummen. Dikke aanrader!"

Eefje