Proefles

Tijdens de proefles maak je kennis met je docent en geef je aan wat je muzikale interesses zijn en wat je graag zou willen leren. Daarna gaan we samen aan de slag met een korte muziekles. . Een proefles duurt 20 minuten. 
Wil je starten?
Als je enthousiast bent geworden van de proefles en je denkt dat je op je plek zit stuur je binnen 48 uur na je proefles een bericht naar Bart (0651118650)  en geeft hier je keuze door voor een lesabonnement of 5-strippenkaart. Daarna hoor je wat de volgende stappen zijn en kun je echt aan de slag!

Veel plezier!

Abonement

Ons lesabonnement de meest voordelige en gebruiksvriendelijke manier van lessen te pakken. Je schrijft je dan in voor ten minste 3 maanden. Daarna is het maandelijks opzegbaar. Naast het laagste tarief is het grootste voordeel dat je elke week op hetzelfde moment les krijgt, dat is wel zo fijn voor je planning.

5-Strippenkaart

Werk je onregelmatig of ga je er vaak tussenuit buiten de school vakanties, dan is een 5-strippenkaart wellicht iets voor jou. 

Plan samen met de docent lessen op data die jou goed uit komen.  Daarnaast kun je ook lessen verzetten tot 5 dagen voor het lesmoment en de 5-strippenkaart is 6 maanden geldig.

Cadeaules

Het origineelste cadeau!

De bon voor 60 minuten les is een half jaar geldig, en de jarige mag deze inplannen wanneer het hem/haar uitkomt. Deze cadeaubon is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. De cadeaules kun je les verzetten tot 5 dagen voor het lesmoment en de 5-strippenkaart is 6 maanden geldig.